VÉGRE!!! Megmutatta szerelmét Hódi Pamela!

loading...

Hódi Pamela egy ideje újra szerelmes: a szívét a Mezőkövesd focistája, Tóth Bence rabolta el, akivel sok időt töltenek együtt. A modell végre megmutatta a párját.

loading...

„Kósza puszi” – írta a fotóhoz Hódi Pamela, aki rendszeres kilátogat szerelme mérkőzéseire, és ha teheti, elutazik hozzá, persze csakis akkor, ha a kislánya az édesapjával, Berki Krisztiánnal van. -írja az nlcafe.

Hódi Pamela 1988. október 9.-én született. Foglalkozását tekintve divatmodell. Modellkedéset a My77-nél kezdte, Pamela ezt a márkát kissé népszerűbbé tette. 2014 őszén hivatalosan is átigazolt az Amnesia-hoz, ahol Tihor Beátával és 2014 Miss Hungary első udvarhölgyével, Sydney Van den Bosch-sal dolgozik eggyütt.

2015 nyarán hivatalosan lejárt az Amnesia-val kötött szerződése, igy visszakerült a My77-hez. Gyermeke, Natasa pedig a My77 gyermekruha arca lett. 2015-ban megnyitotta a saját szalonját, ahol a gyermekes anyukák teljesen kikapcsolódhatnak, mivel még a gyermekeikre is vigyáznak az ott lévő dolgozók.

TELEVÍZIÓ

Pamelát elsőként a Tv2-n futó Édes Életben ismerhettük meg, Berki Krisztián, volt Fradi vezér oldalán.

Ez a reality-show hozta Pamelának a nagy áttörést. 2014 végén Váczi Gergő mellett láthattuk a SuperTv2-n futó Fem3Café-ban. Mostanában a szintén SuperTv2-n futó Éden Éjjel-ben láthassuk őt.

Ezt a show-t elsőként Cinthya Dictator mellett vezette, mostanára viszont volt párjával, Berki Krisztiánnal láthattuk a tévében. Békéscsabán az Őszi Divatheteken láthattuk őt, Berki Krisztiánnal, mint a műsorvezetők. 2015 őszén újra elindult az Édes Élet, ahol párjával – aki megkérte kezét nemrég – és közös gyermekükkel, Natival szerepelnek.

loading...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.